+38 099 179 0000 Пн-Пт: 10:00-19:00, Сб-Вс: 10:00-16:00
Блог
Огляд готелю Grand Oasis Resort 4*

Огляд готелю Grand Oasis Resort 4*

Пропоную вашій увазі детальний розбір готелю 
Grand Oasis Resort 4* 
в курортному місті Шарм-ель-Шейх, Єгипет. 
Нижче я розповім про всі його переваги, 
фішки, особливості можливі недоліки та додам трохи фотографій.

Загальна інформація

Готель був побудований у 2002 році й знаходиться в курортному місті Шарм-ель-Шейх, Єгипет, на узбережжі бухти Sharks Bay із захопливим краєвидом на Червоне море і кораловим рифом. Має красиву та доглянуту компактну територію, каскадний пляж і красивий ландшафт навколо, сад та терасу, місце для пікніка. За потреби щороку тут відбувається косметичний ремонт. Востаннє реновація всієї території проходила у 2019 році


Характеристики

Детально з характеристиками та послугами ви можете ознайомитися на сайті готелю Grand Oasis Resort 4*.

Ціни на 2024 рік

За двох, виліт з Кишинева:

Хочу звернути вашу увагу на це, що ціни можуть змінюватися залежно від сезону, дня і місяця. Але ми можемо під індивідуальний запит прорахувати вам ціну на різну тривалість відпочинку та з різних міст вильому.

“Наші клієнти, які побували в цьому готелі, відзначають його якісний сервіс та смачну кухню, а також зауважують, що рівень цих сфер в Grand Oasis Resort навіть вищий, ніж в деяких п’ятизіркових готелях. Тож це той випадок, коли гарна ціна поєднується з якістю”, - Наталія, експерт з пляжних турів, екскурсійних турів та з відкриття візи.

Номери стандарт та люкс з видами на сад, басейн і море

Оснащені мінібаром, кондиціонером, персональним сейфом, окремим балконом, окремим туалетом і ванною. Гості можуть скористатися душем, феном і банними халатами. 

Є безкоштовні туалетно-косметичні засоби (шампунь, кондиціонер, гель для душу, мило для рук), подушки та ковдри, банні рушники.

Стандартний з видом на сад/ басейн/ море. Ліжко двоспальне або 2 односпальні ліжка на вибір (залежить від наявності). Доступні суміжні номери. Може вмістити 2 дорослих та 2 дитини або 3 дорослих та 1 дитину. Площа кімнати: 36 м кв.

Люкс з видом на басейн. Двоспальне ліжко та вітальня. Максимальне розміщення: 2 дорослих та 3 дітей / 3 дорослих та 2 дітей. Площа: 84 м кв.

Читайте також: П'ять готелів для найкращого відпочинку в жовтні

“Заселення в номери - з 10:30. Раннє заселення коштує 15 доларів. За додаткову плату також можна отримати номер, який пройшов реновацію. Також за додаткову плату - мінібар у номері”, - Наталія, експерт з пляжних турів, екскурсійних турів та з відкриття візи.

Ірина: “Усе було чудово. Прекрасний готель, чудовий і привітний персонал, смачна і різноманітна їжа. Гарна територія, красивий парк. Багато зелені й квітів, близько до пляжу. Спокій і тиша. Єдине, що першого дня, коли приїхали то було враження, що нашу постіль забули поміняти, але наступного дня усе поміняли й дуже перепрошували за це”

Яна: “Готель чесно заслуговує свої чотири зірки. Заселення було раннє, доплатили і вже о другій годині ночі були в номері, з собою нам дали перекус. Ввечері нам принесли тарілку фруктів, дуже приємно! Сам номер, як кажуть втомлений, але все чисте. Прибирали в кімнаті щодня, косметику, каву, воду докладали, рушники міняли щодня (білі, якісні, чисті)”

Деталі щодо цін підкажуть наші спеціалісти - для цього пишіть нам в дірект Facebook або Instagram.
 

Харчування і напої

Ресторани та бари працюють за системою “все включено” з 10 ранку до 00 годин. Крім того, в цю систему входить кондитерська та місцеві алкогольні напої. За окрему плату ви можете скористатися сервісом морозива або пакетом “День народження”, а також замовити імпортні алкогольні напої, каву, соки, фреши, креветки та лобстери.

Ресторани:

Бари:

Розклад харчування:

Розклад роботи барів:

Олександра: “Особливо вдячна людям які там працюють, взагалі весь персонал дуже ввічливий та завжди вам допоможуть. Готель чистий, в номерах гарно прибирають, їжа смачна та різноманітна, аніматори, як на мене чудові. Це була ідеальна відпустка”

James: “Харчування було хорошим, з великим вибором речей на вибір. Шведський стіл може бути дуже зайнятим, що погіршується, коли люди грубі та не знають, як стати в чергу”

Яна: Харчування для четвірки відмінне - овочі, м'ясо, риба, безліч гарнірів, фрукти відповідно сезону (особисто я відірвалась на динях і кавунах). Солодощі - їх багато, вони різноманітні і смачні, особливо сподобались усілякі східні ласощі! В самій їдальні попри велику кількість відпочивальників черг майже не було. З недоліків варто зазначити пластикові стаканчики. Після 18.00 працює лише бар біля рецепції”

Хочете дізнатись більше про можливості відпочинку в готелі Grand Oasis Resort? Пишіть нашим спеціалістам в Telegram за деталями.
 

Розваги та активності

В готелі влаштовуються вечірні програми та шоу, тематичні вечері. Можна послухати живу музику. Є бібліотека, амфітеатр, кілька майданчиків для ігор та спорту, спортивний зал.

Серед безкоштовних розваг та активностей:

Спорт та розваги, що оплачуються окремо:

Для дітей

Для дітей в головному ресторані передбачене спеціальне меню. Є дитячі стільчики.

У номери за запитом готель може надати дитяче ліжечко. Візків немає.

Для малечі від 4 до 11 років працює клуб за графіком 10:00-13:00 та 15:00-17:00. Там їх розважатимуть аніматори, влаштовують дискотеки. Крім того, є окремий басейн, але він без підігріву. У приміщенні є ігровий майданчик.

Читайте також: Огляд готелю Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5*

СПА та релакс

На території готелю можна отримати косметичні та оздоровчі послуги, СПА-процедури та процедури по догляду за тілом. Частина з них включена у вартість проживання, частина - оплачується окремо. 
Процедури:

Більше інформації про інші варіанти турів та ціни на них шукайте у нас на сайті.

Пляжі та басейни

Готель має власний кораловий пляж протяжністю 150 м. На пляжі є піщаний спуск у море. Також можна заходити у воду з понтона.

Гості готелю безоплатно можуть скористатися, рушниками, лежаками, парасольками та душем. Тут же можна відвідати бар та снек-бар.

Крім пляжу, є три відкритих басейни. З них два - для дорослих. Один з дорослих басейнів має підігрів на зимовий період. Глибина 110-150 см.

Також є критий басейн без обмежень за віком.

Відкритий дитячий басейн не має підігріву, глибина 50 см. Біля басейнів розміщені лежаки, парасольки та рушники. Поруч працює бар і снек-бар.

Катерина: “На території готелю немає аквапарку. Старі лежаки на пляжі, не дуже зручно що немає парасольок для двох. Але кораловий риф гарний, є багато різних риб”

Яна: “Пляж багаторівневий ми жодного разу не займали заздалегідь шезлонги і завжди знаходили вільні місця під парасолею, тому я не розумію людей які о шостій ранку біжать займати шезлонги”

Каріна: “Готель дуже великий з великим вибором номерів. Стандарти прибирання дуже високі. Чудовий пляж з душем, туалетом, баром, їжею. Від пляжу до ресторану приблизно 0,4 милі ходьби на пагорб і лише 1 автомобіль для гольфу на 4-5 місць. Це означає, що одночасно можна прийняти лише 1 сім'ю. Очікування ще 20 хвилин або довше. Ходити по жарі засмучує”

Додаткові послуги

За окрему плату готель надає широкий спектр інших послуг:

Безкоштовно:

Також на території є банкомат і магазини.

Як дістатися

Спочатку вам треба долетіти до аеропорту Шарм-ель-Шейх. Ті, хто вирушають з України, можуть для цього обрати аеропорт Кишинева. Вже з аеропорту Шарм-ель-Шейх ви можете самостійно взяти таксі або скористатися послугами трансферу, які надає готель. Трансфер з аеропорту коштує 15 доларів в один бік для Седана або 25 доларів в один бік для HiAce для невеликих груп із 4 і більше осіб.

Щоб дістатися до аеропорту в Кишиневі, ви можете замовити трансфер бусом у Bingo Tours - ми забезпечимо вам вчасне прибуття.

Логістика

Відстань до інших пляжів: 

Найближчі ресторани за територією готелю:

Світлана: “Привітний персонал, ненав'язливий. Дуже гарна територія, прекрасне розміщення, 700 м до площі Сохо, і з 20:00 кожні півгодини з готелю ходить автобус, якщо не хочеться йти. Є аніматори, які допомагають урізноманітнити ваш відпочинок”

Леонід: “У ресторані готелю все дуже смачно, великий вибір на будь-який смак, також є дитяче меню. А головне, що всі страви готуються зі смаком, все виглядає красиво! Окрема подяка персоналу ресторану. Номери в готелі не дуже нові, багато корпусів на реставрації, але все в робочому стані. Прибирання також добре працює.Є кімната для дітей, і маленький майданчик, нашій дитині там дуже сподобалось”

Hasan: “Площа Сохо була так близько для нічних прогулянок, а також ви можете поїхати в інші місця на таксі за 15 хвилин. Наш літак прибув уночі, і стійка реєстрації була люб’язною, і за ранню реєстрацію заїзду взяли половинну ціну. Ви можете замовити прогулянки на човні від хлопців, які гуляють по пляжу”

Читайте також: Де відпочити у жовтні - популярні напрямки

Інші готелі поблизу

Хочете ще більше турів? Шукайте їх на нашому сайті!

Отже, готель ідеально підходить для сімейного відпочинку з дітками, для шукачів релаксу та спокою, для поціновувачів гарних краєвидів та природи, а також для любителів активного способу життя. 


Гості готелю особливо наголошують, що головні його плюси - це: 

Серед недоліків, які відмічають туристи - мало англійської мови та багато російської, велика кількість росіян, номери потребують ремонту, старі шезлонги, місця на пляжі варто резервувати зранку, меблі та ванні кімнати потребують реновації.

Бажаєте провести відпустку в готелі Grand Oasis Resort 4*? Тоді не зволікайте і дзвоніть нам за номером 099 179 00 00 або залишайте свої контакти у формі нижче - і наші спеціалісти вам швидко перетелефонують.

Я рекомендую готель всім, хто шукає відпочинок високої якості за приємну ціну. Він цілком заслуговує на свої 4 зірочки, а в деяких пунктах - навіть перевершує п’ятизіркові готелі. Вас точно вразить робота місцевого персоналу та розмаїття кухні, широкий вибір розваг та способів для релаксу. А діти оцінять програму від аніматорів, дитячий клуб майданчик та розважальну програму. Окремий приємний бонус - це наявність басейну з підігрівом

Yana photo

Наталія

Експерт з пляжних турів, екскурсійних турів та з відкриття візи.