+38 099 179 0000 Пн-Пт: 10:00-19:00, Сб-Вс: 10:00-16:00
Блог
Де відпочити у жовтні - популярні напрямки

Де відпочити у жовтні - популярні напрямки

Якщо в жовтні хочете теплих сонячних промінчиків, білий піщаний пляж і шум морського прибою,

то не треба засуджувати себе за це бажання.

Навпаки - варто шукати варіанти, де знайти бажане.

Тут я вам прийду на допомогу і підкажу найбільш популярні напрямки для осіннього відпочинку.

А в кінці ви знайдете актуальні пропозиції готелів та турів до найпопулярніших восени морських курортів.

Єгипет

Оскільки в Єгипті зими немає в принципі, він незмінно залишається популярним серед туристів. Різниця осені і зими там полягає лиш в тому, що восени температури нижчі - до +30 градусів. А ввечері можна комфортно прогулятися та насолодитися приємним бризом. Температура води також тримається в районі +28 градусів. 

Єгипет пропонує широкий вибір якісних готелів за принципом “все включено” за приємну ціну. Готелі підходять як для сімейного відпочинку, так і для пар, а також для любителів активного способу життя, адже пропонують широкий спектр спортивних активностей, розваг, процедур. Жовтень в Єгипті відмінно підходить для дайвінгу та відвідування коралових рифів. 

Незмінно популярними лишаються курорти Шарм-ель-Шейх, Хургада і Макаді Бей.

Більше цікавого шукайте на нашому сайті
 

Огляд готелю Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5*

В курортному місті Сафага, Єгипет

Перейти

Туреччина

Країна, яка на рівні з Єгиптом користується популярністю серед охочих відпочити на морі восени. Туреччина приємна тим, що немає екстремальної спеки, а море ще досить тепле. Денна температура в жовтні тут сягає +25 градусів, а нічна - від +15 до +18 градусів. А температура в морі - від +22 до +24 градусів. Отже погода цілком комфортна для засмаги на сонці та купання в морі, але вже не пекуча. Тому з нашого досвіду, це може підійти багатьом туристам, які не люблять спеку та чутливі до сонячних промені 

В осінній сезон наплив гостей готелів менший, а ціни приємні. Безліч готелів працюють за системою “все включено” і пропонують безліч варіантів послуг для різних категорій туристів - від сімей з дітьми до активних компаній. Незмінно смачною та різноманітною в тутешніх готелях залишається їжа - шведські столи в головних ресторанах, тематичні ресторани а-ля карт, традиційні страви Туреччини та великий вибір алкогольних і безалкогольних напоїв.

Серед найпопулярніших курортів на осінь - Аланія, Анталья, Кемер, Сіде, Белек.
 

П'ять готелів для найкращого відпочинку в жовтні

Дізнавайтеся їх ціни та особливості

Перейти

Тенерифе

Відпочинок на острові Тенерифе в жовтні - це чудовий вибір для тих, хто шукає теплий клімат восени. Острів менш переповнений туристами, а океан залишається досить теплим для купання. Крім того, жовтень - гарний час для екскурсій до вулкана Тейде, національних парків та спостереження за китами.


Погода залишається теплою та м’якою цілий рік. У жовтні денна температура знаходиться в межах від +18 до +25 градусів, на початку місяця сягає +28 градусів. Уночі холоднішає, але не буває нижче +12 градусів. А температура в Атлантичному океані +24 градуси. Погодні умови сприятливі для тих, хто обирає Тенерифе для пляжного відпочинку.


Місцеві готелі знаходяться серед мальовничих садів, на піщаних узбережжях океану або серед прибережних скель. Вони пропонують як пляжі, так і басейни, а також джакузі з підігрівом на відкритому повітрі. Підходять зокрема для молоді, пар та любителів активного відпочинку.


Найпопулярніші курорти - Плайя-де-лас-Амерікас, Коста Адехе і Лас Амерікас.


Не гайте час і телефонуйте нам за номером 099 179 0000, щоб замовити тур.

Жовтневий рай на Канарах

Найкращі знижки на раннє бронювання

Перейти

Майорка

Цей райський острів Іспанії поєднує розкішні пляжі, багату історію, захопливу природу та сучасні розваги. Осінь тут помірно тепла, погода змінюється плавно і поступово. Температура в жовтні знаходиться в межах +20 градусів. У цей період наплив туристів зменшується, тож ніщо не заважатиме насолоджуватися відпочинком. Погода комфортна як для відпояинку на пляжі, так і для прогулянок чи екскурсій. 

Серед місцевих готелів можна обрати ті, які найкраще підходять тільки для дорослих, а є й сімейні. На територіях зазвичай є басейни, сауни, джакузі, різні СПА та косметологічні процедури. Є готелі розраховані на спокій, а є клубні. Є готелі поруч з центрами міст, інфраструктурою, магазинами, велодоріжками, ресторанами та туристичними об'єктами.

Популярні курорти - Пальма-де-Майорка, Санта-Понса, Алькудія, Пагуера, Ель-Ареналь, Пагера, Порт-де-Сольєр, Кала д’Ор.
 

Бінгуємо тури до сонячної Майорки з Варшави!

Вигідні ціни та пропозиції

Перейти

Занзібар

Райський острів, що належить Танзанії і омивається з усіх сторін теплим Індійським океаном. У жовтні в Танзанії закінчується високий сезон, а погода навпаки лишається літньою. Пляжі в жовтні все ще наповнені туристами. Це й не дивно, оскільки денна температура тут від +29 до +31 градуса. Температура вночі від +17 до +21 градуса. А температура океану від +24 до +27 градусів.


Місцеві готелі поєднують елегантність, стиль та комфорт. Що не менш важливо, вони розміщені в оточенні природи. Є готелі, які поєднують сучасні зручності та історичну атмосферу і знаходяться поруч з історичним центром. Безліч готелів виходять прямо на Індійський океан. Тут матимете змогу скуштувати свіжі морепродукти, екзотичні фрукти та страви з місцевими спеціями. 


Відпочинок підходить тим, хто шукає тишу і спокій.

Основні курорти: Кендва, Нунгві, Матемве, Ківенгва, Понгу, Уроа, Паже.


Щоб не пропустити нове та цікаве від Bingo Tours, підписуйтесь на наш Facebook та Інстаграм.

Листопад на Занзібарі

Тропічний рай для екзотичного відпочинку

Перейти

Дубай

Осінь - це ідеальний час, щоб відкрити для себе розкішний Дубай. Сонячні дні, екзотичні пейзажі та  розкішний сервіс. 

Жовтень в Дубаї - ідеальний період для туристів, оскільки спадає спека. Тому цей місяць підходить і для пляжів, і для екскурсій. Температура вдень знаходиться в межах від +30 до +34 градусів - не забуваємо, що це пустеля.  Температура вночі +24 градуси. Температура води +25 градусів.

В Дубаї є готелі, які розташовані безпосередньо в  центрі міста або поруч з ним, тому поєднують послуги для тих, хто приїхав заради відпочинку, і для тих, хто має тут справи, бізнес чи ділові зустрічі. Є готелі, розташовані ближче до океану та трохи далі від міської колотнечі. Всі готелі пропонують затишні номери, якісний сервіс, елегантну обстановку та сучасне оформлення.

Дубай в першу чергу підходить тим, хто шукає не тільки пляжний відпочинок, а й активне життя, близькість інфраструктури та різноманітне дозвілля. 

Осінь в ОАЕ

Кращі готелі, оптимальні ціни

Перейти

Домінікана

Домініканська республіка, що на острові Гаїті - це магічне місце, де сонце світить цілий рік, океанські хвилі ніжно обіймають золоті пляжі, а пальми дарують затінок від спекотного дня. Домінікана приваблює туристів з усього світу чистими смарагдовими водами Карибського басейну, кавовими плантаціями, багатою культурою та колоритом.

Погода у жовтні тут комфортна, адже урагани - це рідкість, а дощі короткочасні і зазвичай випадають ввечері. Денна температура +31 градус, а вночі +22 градуси. Температура води теж комфортна - орієнтовно +29 градусів. Тож свій запас засмаги зможете отримати.

Крім того, цей місяць не припадає на високий сезон, тож готелі пропонують приємні ціни. Місцеві готелі це справжні оази на березі моря чи океану. Вони пропонують близькість пляжів, цілу низку ресторанів на своїй території, басейни, аквапарки, СПА, насичену програму розваг як для дорослих, так і для дітей.

Домінікана підходить як для сімей, так і для пар, і для компаній друзів, які хочуть екзотики. 

Найпопулярніші курорти: Пунта-Кана, Пуерто-Плата, Байаібе, Бока-Чіка, Ла-Романа, Самана, Лас-Терренас.

Зацікавив цей напрямок? Пишіть нам в дірект Facebook або Instagram.
 

Сонце, море та пальми

Найкращі тури в Домінікану 2024!

Перейти

Мальдіви

Осінь на райських Мальдівах - це спокій та рівновага, білосніжні пляжі, кришталеві чисті лагуни та коралові рифи. Вже немає літньої метушні, тож ніщо не заважає віднайти дзен.

У жовтні денна температура тут +30 градусів, а вночі +25 градусів. Температура океану +27 градусів. У цей місяць можливі дощі, але пісок тут висихає за кілька годин. Тому можете не хвилюватись про те, що пляжний відпочинок пропаде через опади.

Водночас жовтень припадає на низький сезон, коли у готелях низькі ціни, знижки та цікаві пропозиції. А якщо вас цікавить рибна ловля, то в жовтня можна орендувати для цього судно.

Готелі та вілли тут пропонують близький доступ до океану, адже часто стоять не тільки близько до води, а й прямо на воді. Ще - екзотичну місцеву кухню, якісний сервіс, водні види спорту та СПА-процедури.

Мальдіви підходять для романтичного відпочинку, бажаючих розслабитися та побути в спокої, охочих познайомитися з екзотичною місцевою культурою.
 

Сонячні Мальдіви цієї осені

Райська відпустка вже чекає вас!

Перейти

Греція

У середині осені можна побувати на острівних курортах Греції. Насолодіться теплим сонцем, морськими бризами, чарівними пейзажами Греції та близькістю античної спадщини віком в кілька тисяч років.

Тим, хто хоче продовжити літо, слід обирати південь країни, зокрема острова Родос і Крит. Денна температура тут дуже комфортна - близько +25 градусів. Температура води +22 градуси. А от вечори можуть бути дещо прохолодними.

На Родосі пляжі в основному вкриті галькою, але підходять для дітей. Тим, хто хоче розваг та веселощів, підійде курорт Фаліракі. Бажаючим долучитись до водних видів спорту - бухта Калитеа. Для любителів туризму підійде Ліндос.

На Криті можна знайти як спокійний пляжний відпочинок, так і галасливий “тусовочний”. Так, тихі курорти - Палеохара, Агія Маріна, Балі, Агія Галіні. “Тусовочні” центри та - це галасливі міста Іракліон, Херсоніссос, Малья. Ретімно, Платаньяс.

Південь Греції підходить як для охочих до розваг, так і для пляжників, і для сімей з дітьми, і для тих, хто жадає познайомитися з античною архітектурою та історією ближче.

Хочете дізнатись більше про можливості відпочинку в Греції ? Пишіть нам в Telegram за деталями.
 

Гарячі тури до Греції в оксамитовий сезон

Встигніть забронювати вже зараз

Перейти

Перевірені нашими спеціалістами готелі для ідеального відпочинку в описаних тут напрямках

Єгипет

Rehana Sharm Resort Aqua Park & Spa

Сімейний, бюджетний готель підходить як для сімей з дітьми так і для молоді. З чудовою зеленою територією та розвагами. Ультра все включено. Вартість на 2+2 (5 і 10 років) людей включає: переліт, страховку, трансфер.

Pickalbatros Aqua Blu Resort - Hurghada за системою все влючено

Прорахунок на 2+2(5+10 років).
Виліт з Сучави 03.10 на 7 ночей - 112 800 грн

На канікули з Ясс 29.10 на 7 ночей за 1+1 людину:

У вартість туру включено :переліт, трансфер,  проживання, харчування.

Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5* - все включено - Єгипет, Шарм ель Шейх

Тенеріфе

Вартість за двох осіб. У вартості: переліт з Бухаресту(базовий тариф без багажу), проживання 7 ночей, на 2 осіб, страхування, харчування - сніданки та вечері. Додатково оплачується трансфер

Майорка

Виліт 17.10 з Варшави на 7 ночей:

Ціна за ½ DBL. ВВ -сніданки . НВ-сніданки + вечері. У вартість: авіапереліт, проживання, страховка.

Екзотична Шрі-Ланка

9 ночей на двох, входить сніданок та вечеря:

Тури в Занзібар зі сніданками

Все включено

Вартість на 1 особу при двомісному розміщенні. Прямий переліт з Кишинева (з дозаправкою).

Voco Monaco Dubai 5* - готель для дорослих в Дубаї

Готель на першій лінії, з власним пляжем. Номери та люкси оформлені в сучасному дизайні, з розкішними меблями, кожен номер має унікальний вигляд. У готелі працюють ресторан, пляжний клуб, бар-кабаре, бар із шампанським. На території є відкритий басейн із шезлонгами, біля якого проводяться вечірки та відкривається краєвид на море.

Ціна за одного при двомісному розміщенні:

Жовтень - це не привід впадати в хандру аж до наступного літа. Є багато варіантів влаштувати собі сонячні канікули - варто тільки обрати напрямок. А допоможуть в цьому наші спеціалісти, тож дзвоніть 099 179 00 00. А за деталями щодо турів звертайтесь через спеціальну форму нижче.
 

Щойно з Греції - менеджерка Bingo Tours.

Крит - там має побувати кожен, бо...

Для сімей з дітьми я, в першу чергу, рекомендую обрати Туреччину, Єгипет або Грецію. Якщо ви бажаєте екзотики, то вам на Шрі-Ланку, Мальдіви чи в Занзібар. А тим, кого цікавить мальовнича природа, варто відвідати Тенерифе або Майорку.

Yana photo

Ірина

Професіонал в організації сімейних турів, пляжного відпочинку та екзотичних напрямків.