+38 099 179 0000 Пн-Пт: 10:00-19:00, Сб-Вс: 10:00-16:00
Блог
Тропічний рай: чому тобі слід вибрати тур на Балі для наступної відпустки

Щороку на Балі приїжджає дедалі більше туристів. Однак це не позбавляє острів неймовірної містичної сили та привабливості, адже тут можливо все: підкорити вершину вулкана, відвідати чаклуна, помилуватися величними храмами чи взагалі стати мільйонером! 

На цьому острові є як природна краса (два океани, джунглі, рисові поля, вулкани) так і сучасні атрибути якісного відпочинку — ресторани, бари та нічні клуби. Словом, Балі — це не просто точка на карті! 

Чому Балі — настільки популярний напрямок?

Ось іще переваги якісного відпочинку на Балі:

Красиві пляжі

Звісно, на Балі є надзвичайно велика кількість мальовничих пляжів, які приваблюють людей з усього світу. Найбільшою популярністю користуються:

Духовна складова

Також на острові є багато храмів і священних місць. Це привертає увагу як звичайних відпочивальників, так і буддистів-паломників. Найкраще балійську релігію можна відчути в храмах Бесаких, Улувату, Танах Лот і Тірта Емпуль.

Крім того, балійці щодня проводять ритуали та обряди у храмах і святилищах. Ці таїнства передаються з покоління в покоління та досі мають вагомий вплив на жителів острова. Найбільше вражає святкування свята Ньопі (він же День Тиші), коли кожна людина проводить час у цілковитій тиші та медитаціях.

Можливості для активного відпочинку

Любителі вражень також знайдуть для себе багато цікавого. На Балі можна серфити в Паданг-Падангу чи Куті, відвідати крутий дайвінг-спот в Амеді, підкорити вершину вулкана Батур або ж сісти на велосипед і дослідити сільські стежки.

Культурне розмаїття

Окрім релігії, є й інші культурні пласти, які варто дослідити під час подорожі на Балі:

Кращі пропозиції готелів на Балі

Якщо ви достатньо надихнулися перевагами відпочинку на Балі, пригляніться до одного з наступних готелів, які рекомендує команда BinGO Tours!

Abi Bali 4*

Цей курортний комплекс розташовано за 25 ходьби від пляжу Джимбаран. Гості можуть обирати серед просторих номерів і окремих вілл з усім необхідним для комфортного відпочинку. Також постояльці можуть відвідати спа-центр і кілька басейнів просто неба. За 20-25 хвилин на машині можна добратися до торговельного центру Nusa Dua чи пляжу Кута.

Citadines Kuta Beach 4*

Апарт-готель Citadines Kuta Beach розташувався в популярному районі міста Кута. Гості можуть користуватися відкритим басейном на даху, відвідувати фітнес-центр і СПА. До цікавинок навколо можна добратися без проблем. Від апарт-готелю до пляжу Кута — лише 5 хвилин, а до торгового центру Beachwalk — 10 хвилин. 

Mulia Villas 5*

Готельний комплекс із 108 вілл розташувався на тихому березі затоки Нуса Дуа. Постояльці можуть проводити час у люксовій обстановці, насолоджуючись відпочинком на пляжах з білого піску чи відвідуючи місцеві пам’ятки, що розташовуються неподалік. Кожна вілла вирізняється унікальним дизайном і багатим оформленням — власними садами, розкішними кімнатами і ексклюзивними басейнами з джакузі. 

Prama Sanur Beach 5*

Готель Prama Sanur Beach Bali займає смугу на пішаному пляжі в Санурі, просто посеред тропічного саду. Усі гості мають доступ до широкої інфраструктури на місці — бари, ресторани, відкриті басейни, тенісні корти, СПА та фітнес-клуби. Кожен номер має свій власний балкон, звідки можна насолоджуватися краєвидами. До того ж за 15 хвилин можна доїхати до міста Денпасар — столиці острова.

Забезпечте собі відпочинок, про який завжди мріяли! Зверніться до BinGO Tours і підберіть ідеальний готель для відпочинку на Балі.