+38 099 179 0000 Пн-Пт: 10:00-19:00, Сб-Вс: 10:00-16:00
Краще не чіпати

Краще не чіпати

 

Незважаючи на те, що спеціальні бригади прибиральників докладають усіх зусиль, щоб вимити літак перед прибуттям нових пасажирів, повне видалення бруду є неможливим. В кожному літаку є кілька місць, дотик до яких краще уникати або хоча б використовувати дезінфікуючий засіб для рук після контакту.

П'ять найбрудніших місць у літаку:

 

1. Картки з інструкціями з безпеки: "Найбрудніше місце в літаку – це інструкція з техніки безпеки в кишені сидіння". Хоча відкидні столики перед сидіннями зазвичай протираються, з картками цього не роблять. Після прочитання інструкцій рекомендується використовувати дезінфікуючий засіб для рук або протерти їх вологою серветкою.

 

2. Верхні полиці для багажу: Важливо протирати або використовувати тканину для відкриття верхніх відсіків, оскільки до них "торкається багато людей", і їх "рідко чистять". Після завершення завантаження ручної поклажі рекомендується скористатися дезінфікуючим засобом для рук.

 

3. Відкидні столики: "Пасажири зазвичай знають, що літаки просочені брудом, але підноси виходять за рамки звичайних мікробів". Рекомендується ретельно витирати стіл, особливо перед їжею.

 

4. Чохли для сидінь: Чохли сидінь не завжди замінюються або чистяться. Для тих, хто не може терпіти думку про брудне сидіння, існують одноразові і багаторазові чохли для сидінь.

 

5. Дверні ручки до вбиральні: Туалети регулярно чистять, але замки і дверні ручки – ні. Після відвідування вбиральні рекомендується скористатися санітайзером, навіть якщо руки були вимиті.

дата публікації: 18.12.2023 (10:58)